Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

               I N F O

********************************

TYLYPAHKA ON...

Taikakoulu Britanniassa, jossa nuoret noidat ja velhot opiskelevat. Koulu aloitetaan 11-vuotiaana ja lopetetaan 17-vuotiaana. Kaksi ensimmäistä vuotta opiskelet "perusaineita", mutta siirtyessäsi kolmannelle, valitset valinnaiset, ne voit valita oleskeluhuoneista.

VIRTUAALINEN TYLYPAHKA ON...

Virtuaalinen Tylypahka, jossa käyttäjät voivat liittyä tekemällä oppilaan. Oppilaan sukupuolen, luonteen, historia, ystäväpiirin, tulevaisuuden voi päättää itse. Virtuaali Tylypahkassa yksi vuosi kestää oikeassa elämässä puoli-vuotta. Vuoden lopussa on koe, joka käsittelee jokaista oppiainetta, jota oppilas opiskelee. 

Jokainen aloittaa ensimmäiseltä luokalta ja nousee vuosi-vuodelta ylemmäs.  

Ohjeita Liittymiseen "Liity" katergoriasta. Pelata voi kahdella tavalla 

Kirjoittamalla tarinoita tarinakirjaan                                                                                                          

Tarinoissa voi kertoa tapahtumista tarinan muodossa. Siitä kun saat kirjeen, oppitunneista ja kaikesta muusta noituuteen/velhouteen liittyvistä asioista. Tarinoiden ei tarvitse olla pitkiä, mutta jonkinlainen pituus olisi toivottavaa. Tarinoista tienataa tupapisteitä tuvalle, jossa opiskelet.

Roolipelaamalla foorumilla

Roolipeleissä pelaat monen ihmisen kanssa samaan aikaan. Peliä valvoo useimmiten opettaja, joka voi rangaista oppilaita (Ei pahasti, tulet kyllä huomaamaan) lmoitan aina kun uusia roolipelejä on tulossa. Roolipeleihin teen oman aiheen foorumilla. Aiheessa lukee pelin alkamisen päivämäärä ja kellonaika. Kun aika on kulunut täyteen, voit kirjoittaa peliin. Laitan peliin joskus myös ajan, jolloin se loppuu.Jotkut pelit ovat tarkoitettu vain tietyille luokka-asteille, tai  tietylle tuvalle                        

Esimerkki roolipelikeskustelusta (ne saa kyllä mielellään olla pidempiäkin);

_

Tom: Tom astui luokkahuoneeseen. Jykevä ovi kalahti hänen perässään kiinni. Tom istahti paikalleen ja odotti tunnin alkamista. "Olisit voinnut herättää minut", hän sanoi Dalelle

Dale: Tom astui luokkaan. Dale nosti katseensa häneen ja mumisi toiselle                                         "Sori", kun tämä puhui jotain herättämisestä. Tom istui ja Dale näytti hänelle sivua kirjassa                         "Katso!", hän sanoi kauhistuneena

-

Peleissä et saa;

Tappaa toista

Aiheuttaa toiselle pysyviä vammoja

Häiritä pelin kulkua jatkuvasti, älä spämmää 

Puhua toisten hahmoilla

Peleissä voit;

Hankkia jälki-istuntoa (Voit tehdä pelissä jotain niin huonosti-tai ilkeästi, että opettaja antaa sinulle sitä, jälki-istunnosta kirjoitat tarinan)

Menettää tupapisteitä (Vain siinä tapauksessa, että käyttäydyt todella häiritsevästi ja peliä valvova opettaja on varoittanut sinua jo kerran) 

Lintsata (Ja jäädä kiinni)

Tehdä aiheeseen kuuluvia asioita

_

SÄÄNNÖT

-Tarinoissa saat vahingoittaa itse keksimiäsi hahmoja, muttet muita

-Voit sopia jonkun kanssa, että kirjoitatte toisistanne tarinassa