Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on seitsemän miinus yksi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Susan Angel Corus

20.08.2013 20:46
//Minä keksin tämän sitten ihan itse, omasta päästäni, hieman Pottereihin pohjautuen.. ;)//JÄTTILÄISTEN HISTORIA JA KÄYTTÄYTYMINEN:

Jättiläiset ovat kuin jättimäsiä ihmisiä, tosin ne ovat hidasälyisempiä. Jättiläiset ovat hieman "peikkomaisia": Rumia, hitaita, itserakkaita ja isoja. Tosin jättiläiset ovat paljon isompia.Historiaa:
Jättiläsiä on tiedettävästi ollut maapallolla niin kauan kuin ihmisiäkin, ehkä jopa kauemminkin. Alunperin niitä on ollut runsaasti, mutta ihmiset ovat karkottaneet niitä vuorille, missä ne harvalukuisina asustavat vielä nykyäänkin.

Voldemortin kerätessä väkeä ensimmäisen kerran, liittyivät jättiläiset hänen joukkoihinsa. Jättiläisten luonne on ilkeä, joten emme ihmettele miksi ne niin tekivät. Myös Voldemortin (tai kuten osa häntä kutsuu: hänen-joka-jääköön-nimeämättä) noustua takaisin olivat jättiläiset yhä hänen joukoissaan. Jättiläiset tekevätkin sen minkä näkevät itselleen parhaaksi, sen mistä ne hyötyvät itse eniten. Voldemort on todennäköisesti joutunut lahjomaan noita jättiläisiä, ennen kuin sai ne puolelleen, tai sitten hän on pakottanut ne, mutta joka tapauksessa ne ovat oivallinen ase sodassa jos ei satu omistamaan Potterin kaltaista henkilöä.Käyttäytyminen:
Jättiläiset ovat suuria, noin 50 metrin korkuisia, suuria ihmisen ja peikon välimuotoja. Tiedettävästi jättiläiset eivät puhu kovin hyvin, eivätkä ne omaa erityisen teräviä aivoja. Jättiläisille on kuitenkin kehittynyt oma "kieli" joka perustuu karjumiseen ja muminaan.

Ne ovat hyvin väkivaltainen kansa ja pienikin riita voi aiheuttaa suuren tappelun, joka normaalisti johtaa monen jättiläisen kuolemaan. Ne ovat raakalaismaisia ja vahvoja. Jättiläiset eivät osaa rakastaa eivätkä ne välitä läheisistään.

Muutamia kertoja on käynyt niin, että jättiläinen on saanut lapsia tavallisen ihmisen kanssa. Näin syntyneitä puolijättiläisiä on yhä elossa esimerkiksi Rubeus Hagrid. Kuitenkin varsin pian nämä jättiläiset jättävät lapsensa ja ihmiskumppaninsa, kuten Hagrid parallekkin kävi.

Hagridia on myös hyvä pitää esimerkkinä jättiläisistä, sillä hän omaa raakalaismaisia, hieman erikoisia luonteenpiirteitä, kuten se että hän on pitänyt Hämäkäk nimistä, nyt jo edesmennyttä valtaisaa hämähäkkiä lemmikkinäään. Hän kuitenkin on pohjimmiltaan lempeä ja ystävällinen, toisin kuin jättiläissukulaisensa.

//Anteeksi töksähtelevä teksti.. On kiire..//

Vastaus:

Aivan_mahtavaa!
Kirjoitit ihanan todentuntuisesti, tätä oli suuuri ilo lukea (:
Tälläinen kelpaisi jopa Kalkarokselle. Niin historia ja käyttäytyminen olivat kiinnostavia. Saat ja ansaitset tästä U:un!

-Gwen

©2019 Elpymiskiven Tylypahka - suntuubi.com